Ouders van een jongen na een half jaar

Wij plukken nog (bijna) iedere dag de vruchten van de handvatten die je geboden hebt.

Toevallig vandaag nog een gesprek met school gehad (10min gesprek) waarin bleek dat onze zoon de laatste maanden goed vooruitgegaan is v.w.b. schoolwerk, maar ook motivatie, omgang etc. En ook ik als vader heb nog steeds veel aan de tips en adviezen die je gaf!

Juli 2020


 

Ouders van een puber van 17 die niet lekker in haar vel zat

November 2018 trokken we aan de bel bij Mieke voor onze puber dochter. Wat kun je je als ouders naar voelen als je kind niet lekker in haar vel zit en het niet fijn heeft in de klas van een nieuwe MBO opleiding. Onze dochter stelde zich open voor alle negatieve dingen die er gebeurden en trok zich dat erg aan.

Daarnaast was het voor haar fijn om aan haar zelfvertrouwen te gaan werken. Als ouders kun je luisteren, advies geven, ondersteunen, maar je blijft de ouder en soms is het goed dat een kind het hart kan luchten bij een ‘’vreemde’’. In het voorjaar van 2019 was er plek en ging ze naar Mieke. Na elke coaching kwam ze terug met verhalen wat ze allemaal geleerd had en waar ze aan moest proberen te werken.

Nu, een jaartje later, zien we een hele andere puber. We zijn zo blij dat we toen de keuze hebben gemaakt om niet ‘door te modderen’. Mieke heeft haar door middel van opdrachten en gesprekken dingen duidelijk gemaakt en ze staat heel anders in het leven. Zo fijn!

Januari 2020


 

Ouders van een jongen van 10 met veel boosheid en negativiteit

Onze zoon kon erg moeilijk omgaan met zijn driftbuien. Tijdens de verschillende sessies bleek dat zowel onze zoon als ook ik zelf als ouder daar wel wat sturing in kon gebruiken.

Onze zoon kan nu beter verwoorden wat hij wil zeggen en is ook vriendelijker in de omgang geworden.

Na de verschillende sessies is de sfeer binnen het gezin enorm in positieve zin veranderd en daar zijn wij Mieke enorm dankbaar voor!!!

December 2019


 

Meisje van 17 niet lekker in haar vel, gevoelig en het gevoel er niet bij te horen

Ik vond de sessies erg fijn. Ik heb elke keer fijn kunnen praten. Ook doordat we methodieken en oefeningen hebben uitgevoerd heb ik veel inzichten gekregen. Ik heb hier veel van geleerd. Ik zit een stuk beter in mijn vel! Dankjewel!

December 2019


 

Jongen van 8 die moeite had met (samen) spelen 

Het was leuk hier. Ik vond het leuk om een kleurenmonster te maken. Ik ging leren hoe je je voelt en hoe dat komt. Het was ook leuk om te voetballen op papier. En het is fijn dat je ging helpen bij het spelen

December 2019


 

Jongen van 10 met veel boosheid.

Ik vond het heel leuk om hier te komen. Je hielp me goed omdat ik soms boos was. Maar steeds als ik hier kwam werd ik steeds minder boos. En het was leuk, gezellig en je hebt me geholpen.

December 2019


 

Meisje van 12 met angst en boosheid

Ik vond het super leuk! om te werken met Mieke en het heeft me ook heel erg geholpen!

Ik had veel privacy en dat vond ik erg fijn. Je doet leuke dingen. En je kan alles aan haar kwijt. Ik heb hier een geweldige tijd gehad!

November 2019


 

Moeder van 2 jonge kinderen n.a.v. een lezing over opvoeden.

Even een berichtje van mijn kant.
Aflopen donderdag de ouderavond bij KiekdeKoe!
Als medewerkster van KiekdeKoe en moeder van 2 jonge kinderen heb ik vol herkenning naar je geluisterd!
Wat deed je het leuk en goed!
En wat vond ik het fijn dat je je eigen praktijk voorbeelden gebruikte en je daardoor ook kwetsbaar opstelde!
Af en toe is het ook fijn om te horen dat ook de professional in het vak ‘maar’ gewoon een mens is die ook kan worstelen met de opvoeding van zijn/haar eigen kinderen.

 

November 2019


 

Jongen van net 13 met onzekerheid.

Ik heb veel geleerd, ik vond de sfeer heel goed en ik heb al mijn doelen behaald. En je doet het heel erg leuk! Ik vond het heel fijn om bij jou te zijn. Ik zit nu echt op de perfecte school. Heel erg bedankt!!

November 2019


 

Ouders van een zoon van 12 met boosheid en onzekerheid.

Wij zijn ontzettend tevreden over de betrokkenheid en de deskundigheid van Mieke. Onze zoon, maar ook wij als ouders voelen ons enorm gesteund. We hebben de coaching als persoonlijk, warm en prettig ervaren.

Oktober 2019


 

Jongen van 12.

Ik heb een hele fijne tijd gehad en ik raad je aan om hier heen te gaan. Ze heeft humor, is heel behulpzaam, ik vind dat ze het goed aanpakt en je kan alles vertellen wat je wilt. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en kan makkelijker over gevoelige onderwerpen praten.

Oktober 2019


 

Moeder die op zoek was naar handvatten om het gezin weer in balans te krijgen.

Mieke = Mieke. Een prima coach met een luisterend oor die de vinger op de zere plek legt en samen op zoek gaat naar de juiste oplossing op een bij jou passende manier.

Oktober 2019

Gezin waar veel zorgen waren rondom het gedrag van een van de kinderen.

Het was fijn om iedere keer wanneer er iemand bij je was geweest, te zien hoe hij/zij/wij weer makkelijker en prettiger met elkaar konden communiceren. Ik zal dit dan ook zeker aanraden bij een ieder die dit nodig heeft. Fantastisch Mieke, bedankt dat we weer op deze manier met elkaar kunnen communiceren en dat we weer echt van elkaar kunnen genieten zonder dat iedereen op zijn of haar tenen moet lopen.

September 2019

Vader van een puberdochter (16) die down en neerslachtig is.

Een dochter die even de weg kwijt is, hoe ga je daarmee om? Het ontbrak haar vooral aan zelfvertrouwen. Lief met lef coaching lijkt dan een oplossing en het is ook nog eens haar kleuterjuf geweest!! Nou niets is minder waar! Mieke heeft onze dochter echt kunnen helpen! Daarbij houdt ze ons als ouders echt fijn op de hoogte. Onze dochter is echt een ander mens geworden!

Juli 2019


 

Moeder van een puberdochter (16) die down en neerslachtig is.

En dan stuit je ineens via Facebook op een oude bekende, een bekend (en fijn) gezicht. Zou dat iets kunnen zijn voor onze dochter die met zichzelf worstelt? Vragen kan altijd toch? En het kon! Het kon ook al best snel! Mijn dochter kreeg hulp, een luisterend oor en handvatten. Ik zag haar tot rust komen en ik zag dat de sessies haar hielpen. Ik zag mijn kind weer zichzelf worden! Hoe mooi is dat!! Bedankt lieve Mieke. xxx

Juli 2019


 

Ouders van een puber met veel boosheid

Er gaat veel om in het hoofd van een puber. Dit is moeilijk een plekje te geven voor de puber, maar ook voor de ouders en het gezin waar de puber deel van uitmaakt. Mieke geeft inzicht in wat, waarom en hoe een puber(brein) reageert en helpt om te gaan met soms (hele vervelende) situaties.

Mei 2019


 

Man met klachten vanuit uitgestelde rouw en HSP

Ik heb het coachingstraject bij Mieke als zeer prettig ervaren. Een warme, veilige en soort van huiselijke sfeer. Als ik eerder had geweten dat iemand mij op deze prettige manier van werken zoveel verder kan helpen, had ik 't veel eerder gedaan!

Februari 2019


 

Reactie ouders van een jongetje van 10

Mieke is een topcoach! Onze zoon liep vast op school wat z’n weerslag ook thuis kreeg. Wij konden hem niet voldoende helpen. Maar bij Mieke bloeide hij helemaal op, in een aantal maanden tijd is hij weer het jongetje geworden dat hij altijd is geweest. Door te kijken wat hij nodig had en daar per sessie op in spelen kwam ze snel tot de kern van het probleem en kon dat effectief worden aangepakt. Wij vonden het jammer dat het traject was afgelopen, maar zo hoort dat ook te gaan. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet en raden ook iedereen aan die vastloopt op school of thuis om eens het gesprek met Mieke aan te gaan. Het helpt!

December 2018


 

Moeder van jonge kinderen n.a.v. een lezing over "kinderen en grenzen"

Ik was gister bij de Bosarck. Ik vond het erg interessant en heb veel geleerd. Heb vandaag eens gepolsd bij de kinderen of ze denken dat ik van ze hou en hoe ze dat merken. Hun antwoorden vond ik heel mooi en verrassend. Je hebt me iig aan het denken gezet over verschillende dingen, dank daarvoor.

Moeder van jonge kinderen n.a.v. een lezing over "kinderen en grenzen"

Ik vond het een interessante en leuke avond. Ik heb er weer veel van opgestoken! Dankjewel daarvoor!

Oktober 2018


 

Vrouw, burn-out klachten

Mieke is een bevlogen coach die in een veilige, plezierige en ontspannen omgeving een luisterend oor biedt voor hetgeen dat voor jou belangrijk is. Je voelt je snel op je gemak en Mieke geeft je de ruimte om je verhaal te doen. Door mijn burn-out liep ik tegen dingen aan en had ik iemand nodig die me weer even op de rails hielp. Door het goede luisteren wist Mieke vaak de vinger op de zere plek te leggen en kreeg ik handvatten waar ik weer verder mee kon. Ze stelt de juiste vragen, past verschillende werkvormen toe en laat je vooral ook zelf nadenken over bepaalde zaken. Ik ben blij dat ik in dit coachingstraject ben gestapt en bij Mieke terecht ben gekomen!

Mei 2018