Jonge vrouw van 21

Toen ik bij Mieke kwam had ik een hele andere kijk op mijn toekomst. Thuis liep alles niet lekker en contact met mijn ouders had ik bijna niet meer. Ik zag alles negatief in en was bang dat ik het alleen allemaal niet zou redden. Na een jaar coaching sta ik er nu heel anders in, ik voel me goed, ben zeker van mijn zaak en thuis gaat alles weer zoals het hoort te zijn.

 

Mei 2021


 

Jongen van 7

Het was er heel goed. Alles was leuk. Ik ging knutselen, we deden spelletjes en soms speelde ik vals. Het heeft ook goed geholpen. De eerste keer vond ik helemaal niet spannend.

Mei 2021


 

Ouders van een meisje van 12 met onzekerheid en ADD

Lieve Mieke, we zijn ontzettend blij met de positieve, creatieve en ondersteunende manier waarop je onze dochter meer zelfvertrouwen hebt gegevens. Ze heeft nu vaker een positieve (groene) bril op en weet veel beter met conflicten om te gaan. Ieder kind verdient een Mieke!

Maart 2021


 

Meisje van 12 met faalangst en HSP 

Toen ik voor de eerste keer hier kwam vond ik het heel spannend. De band met Mieke bouwde heel erg op en ik heb eigenlijk helemaal geen zin om uiteindelijk helemaal weg te gaan. Als er een probleem was vertelde ik het haar en gingen we samen zoeken naar een oplossing. Elk probleem is opgelost, al mijn doelen zijn behaald en  de sfeer is gezellig.

Maart 2021


 

Jonge vrouw met burn-out klachten en keuze stress 

Mieke is een warme vrouw waarbij ik mij vanaf moment 1 gelijk op mijn gemak voelde.

Na een gesprek kon ik weer verder!

Februari 2021


 

Ouders met zorgen in het gezin 

We dachten van tevoren dat er misschien een heel traject nodig zou zijn om ons gezin te helpen. Maar na 1 adviesgesprek waarin we een aantal praktische adviezen kregen, is er zoveel meer balans! Vooral de nieuwe tafelindeling heeft wonderen verricht!

Februari 2021


 

Volwassen vrouw met burn-out klachten 

De speerpunten van “Lief met Lef” worden helemaal waargemaakt: Mieke is enthousiast, betrokken, doelgericht, persoonlijk en creatief in haar coaching. Het voelt veilig om je problemen met haar te bespreken en daarna zoekt ze een manier van verwerken die het best bij jou past.

Februari 2021


 

Moeder na een adviesgesprek

Mieke, met jouw luisterend oor, adviezen en professionaliteit heb je gezorgd voor meer rust bij ons in huis. Hierdoor kan ik mezelf, elkaar en onze dochter beter begrijpen. Nog steeds mag ik bij je komen en elke keer weer zorgt het bezoek aan jou voor meer vertrouwen in mezelf en vind ik mezelf weer stukje bij beetje terug. Dank je wel.

Februari 2021


 

Een jongen van 11 en zijn zusje van 10

Ik heb geleerd om meer te concentreren en minder druk te zijn en ze heeft me goed geholpen. We hebben veel geknutseld en ze deed het op een leuke manier. Het heeft ook geholpen!

Het was heel leuk en ze heeft hele leuke krijtjes waar je mee kan verven. We gingen heel leuk samen knutselen. Jij kan er ook heen gaan want het helpt wel.

Januari 2021


 

Een jongen van 11

Mieke kan je echt helpen bij dingen. Het is er leuk en gezellig. Je doet er ook spelletjes en dat is erg leuk. Vooral stoepranden vond ik erg leuk.

Januari 2021


 

Ouders van een jongen van 11

We kwamen met een behoorlijke hulpvraag bij Mieke, voor onze zoon. Het openstellen vond onze zoon in het begin best lastig maar Mieke won al snel zijn vertrouwen. En door het creatief bezig zijn met hem kwam er al snel veel naar boven, hetgeen waar hij zo mee worstelde. Na een aantal keren konden we verandering merken thuis bij hem. Dat hij zich kon uiten qua gevoel en kon gaan uitleggen wat hij voelde bij de dingen die hij meemaakt. Een enorme overwinning, en voor ons super fijn want zo konden we er thuis ook sneller handelen, helpen en ondersteunen. 1 van de redenen waarom we bij Mieke kwamen was dat onze zoon zijn emoties weg ging eten. Gezien de heftige thuissituatie niet heel gek, maar dat resulteerde natuurlijk ook in overgewicht. Door alle sessies bij Mieke kan hij nu beter bij zijn emoties, en nadat we vol tevredenheid en een beetje teleurgestelde zoon het traject afgerond hadden, zijn we nu de weg ingeslagen voor zijn gewicht.  We zijn erg blij met alles wat Mieke betekend heeft voor ons allen.

Januari 2021


 

Moeder van een meisje van 13 na een half jaar

De coaching van Mieke heeft mijn dochter een stuk zelfverzekerder gemaakt. Mieke wint snel het vertrouwen en komt echt tot de kern van het probleem. Ook kreeg ik als moeder handvaten hoe met bepaalde situaties om te gaan. Er hangt een fijne, huiselijke sfeer waardoor mijn dochter er graag naar toe ging. Echt een aanrader!

December 2020


 

Ouders van een jongen van 13 na een half jaar

We kijken nog steeds heel positief terug op de manier waarop je onze zoon hebt gecoacht. Hij heeft extra vertrouwen gekregen in zichzelf om een goede start te maken op het voortgezet onderwijs. Je hebt hem zo mooi in zijn kracht gezet! Daar profiteren wij allemaal nog steeds van.

December 2020


 

Jong meisje van 7

Ik vond het de eerste dag aan het begin vond ik eng maar het was ijglijk heel leuk je moet er ijglijk guwoon aan wene. gaa het gewoon poberen.

November 2020


 

Ouders van een jongen van 11 na een half jaar

Het gaat ontzettend goed met onze zoon, hij is vrolijk, spreekt veel af met vrienden, offline en online en gaat steeds meer zijn eigen gang. Zoals het ook hoort.
Toevallig vanochtend nog met zijn Juf gesproken en die zegt eigenlijk hetzelfde, het gaat goed met hem en ze geeft ook aan dat zij beter kan omgaan met zijn rechtvaardigheidsgevoel en dat alles eerlijk moet gaan.  Als het hem niet zint, dan laat hij dat ook horen, regelmatig dwars door de klas. Het hoort misschien niet, maar ik ben blij dat hij zich zo veilig en zeker voelt, dat hij dat gewoon doet.  Heb ook geen berichten meer van de juf of ib’er dat het ergens niet lekker loopt.
December 2020

 

Jongen van 12 met slaapproblemen

Ik vond het heel fijn want ik heb geleerd om mezelf gerust te stellen en in mijn eigen kamer te slapen. En de manier was ook erg fijn omdat er gewoon kleine stappen werden genomen en dat werkte.
December 2020

 

Guusje van 12

Ik vond het heel fijn om naar Mieke te gaan. Eerst vond ik het heel spannend omdat ik Mieke ook al persoonlijk kende. En eerst wou ik er ook niet heen omdat ik dacht: er zijn allemaal andere personen met veel grotere problemen dan die van mij. Maar toen ik er uiteindelijk heen ging voelde het zo fijn. En ik kwam erachter dat ik toch best wel een groot probleem had. En dat ik naar Mieke ging heeft me zo geholpen. En alles waar ik last van had is nu zo veel minder of zelfs weg. Bedankt Mieke!
Van Guusje

 

Ouders van Guusje van 12

Lieve Mieke, wat heb je Guusje enorm geholpen afgelopen periode. Met een kleine aarzeling ging ze van start bij jou maar vervolgens keek ze uit naar iedere afspraak. Het gaf haar meer houvast, inzicht en rust waardoor ze zelfverzekerder werd. Natuurlijk zal Guusje zelf nog geregeld moeten terugvallen op hetgeen ze bij jou heeft geleerd. Maar jullie samen gemaakte herinneringsboekje met tips zal haar vertrouwen geven. Dankjewel voor jouw ondersteuning om haar op weg te helpen in een puber worden/zijn.
December 2020

 

Ouders van een jongen van 7 na een half jaar

Blij dat we toen de stap hebben genomen om jou te benaderen.
Onze zoon heeft het altijd leuk bij je gehad. Zo leuks zelfs dat ie nog wel eens voor de gezelligheid zou willen komen 😉

November 2020


 

Moeder van een meisje van 12, puberteit en rouw

Erg veel aan gehad, met name mijn dochter kan zich nu beter uiten. IK kan haar nu beter begrijpen. Samen gaat het stukken beter zonder alleen maar te botsen..

November 2020


 

Ouders van een jongen na een half jaar

Wij plukken nog (bijna) iedere dag de vruchten van de handvatten die je geboden hebt.

Toevallig vandaag nog een gesprek met school gehad (10min gesprek) waarin bleek dat onze zoon de laatste maanden goed vooruitgegaan is v.w.b. schoolwerk, maar ook motivatie, omgang etc. En ook ik als vader heb nog steeds veel aan de tips en adviezen die je gaf!

Juli 2020


 

Ouders van een jongen van 10 met veel boosheid en negativiteit

Onze zoon kon erg moeilijk omgaan met zijn driftbuien. Tijdens de verschillende sessies bleek dat zowel onze zoon als ook ik zelf als ouder daar wel wat sturing in kon gebruiken.

Onze zoon kan nu beter verwoorden wat hij wil zeggen en is ook vriendelijker in de omgang geworden.

Na de verschillende sessies is de sfeer binnen het gezin enorm in positieve zin veranderd en daar zijn wij Mieke enorm dankbaar voor!!!

December 2019


 

Meisje van 17 niet lekker in haar vel, gevoelig en het gevoel er niet bij te horen

Ik vond de sessies erg fijn. Ik heb elke keer fijn kunnen praten. Ook doordat we methodieken en oefeningen hebben uitgevoerd heb ik veel inzichten gekregen. Ik heb hier veel van geleerd. Ik zit een stuk beter in mijn vel! Dankjewel!

December 2019


 

Jongen van 8 die moeite had met (samen) spelen 

Het was leuk hier. Ik vond het leuk om een kleurenmonster te maken. Ik ging leren hoe je je voelt en hoe dat komt. Het was ook leuk om te voetballen op papier. En het is fijn dat je ging helpen bij het spelen

December 2019


 

Jongen van 10 met veel boosheid.

Ik vond het heel leuk om hier te komen. Je hielp me goed omdat ik soms boos was. Maar steeds als ik hier kwam werd ik steeds minder boos. En het was leuk, gezellig en je hebt me geholpen.

December 2019


 

Meisje van 12 met angst en boosheid

Ik vond het super leuk! om te werken met Mieke en het heeft me ook heel erg geholpen!

Ik had veel privacy en dat vond ik erg fijn. Je doet leuke dingen. En je kan alles aan haar kwijt. Ik heb hier een geweldige tijd gehad!

November 2019


 

Moeder van 2 jonge kinderen n.a.v. een lezing over opvoeden.

Even een berichtje van mijn kant.
Aflopen donderdag de ouderavond bij KiekdeKoe!
Als medewerkster van KiekdeKoe en moeder van 2 jonge kinderen heb ik vol herkenning naar je geluisterd!
Wat deed je het leuk en goed!
En wat vond ik het fijn dat je je eigen praktijk voorbeelden gebruikte en je daardoor ook kwetsbaar opstelde!
Af en toe is het ook fijn om te horen dat ook de professional in het vak ‘maar’ gewoon een mens is die ook kan worstelen met de opvoeding van zijn/haar eigen kinderen.

 

November 2019


 

Jongen van net 13 met onzekerheid.

Ik heb veel geleerd, ik vond de sfeer heel goed en ik heb al mijn doelen behaald. En je doet het heel erg leuk! Ik vond het heel fijn om bij jou te zijn. Ik zit nu echt op de perfecte school. Heel erg bedankt!!

November 2019


 

Ouders van een zoon van 12 met boosheid en onzekerheid.

Wij zijn ontzettend tevreden over de betrokkenheid en de deskundigheid van Mieke. Onze zoon, maar ook wij als ouders voelen ons enorm gesteund. We hebben de coaching als persoonlijk, warm en prettig ervaren.

Oktober 2019


 

Jongen van 12.

Ik heb een hele fijne tijd gehad en ik raad je aan om hier heen te gaan. Ze heeft humor, is heel behulpzaam, ik vind dat ze het goed aanpakt en je kan alles vertellen wat je wilt. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en kan makkelijker over gevoelige onderwerpen praten.

Oktober 2019


 

Moeder die op zoek was naar handvatten om het gezin weer in balans te krijgen.

Mieke = Mieke. Een prima coach met een luisterend oor die de vinger op de zere plek legt en samen op zoek gaat naar de juiste oplossing op een bij jou passende manier.

Oktober 2019

Gezin waar veel zorgen waren rondom het gedrag van een van de kinderen.

Het was fijn om iedere keer wanneer er iemand bij je was geweest, te zien hoe hij/zij/wij weer makkelijker en prettiger met elkaar konden communiceren. Ik zal dit dan ook zeker aanraden bij een ieder die dit nodig heeft. Fantastisch Mieke, bedankt dat we weer op deze manier met elkaar kunnen communiceren en dat we weer echt van elkaar kunnen genieten zonder dat iedereen op zijn of haar tenen moet lopen.

September 2019

Vader van een puberdochter (16) die down en neerslachtig is.

Een dochter die even de weg kwijt is, hoe ga je daarmee om? Het ontbrak haar vooral aan zelfvertrouwen. Lief met lef coaching lijkt dan een oplossing en het is ook nog eens haar kleuterjuf geweest!! Nou niets is minder waar! Mieke heeft onze dochter echt kunnen helpen! Daarbij houdt ze ons als ouders echt fijn op de hoogte. Onze dochter is echt een ander mens geworden!

Juli 2019


 

Moeder van een puberdochter (16) die down en neerslachtig is.

En dan stuit je ineens via Facebook op een oude bekende, een bekend (en fijn) gezicht. Zou dat iets kunnen zijn voor onze dochter die met zichzelf worstelt? Vragen kan altijd toch? En het kon! Het kon ook al best snel! Mijn dochter kreeg hulp, een luisterend oor en handvatten. Ik zag haar tot rust komen en ik zag dat de sessies haar hielpen. Ik zag mijn kind weer zichzelf worden! Hoe mooi is dat!! Bedankt lieve Mieke. xxx

Juli 2019


 

Ouders van een puber met veel boosheid

Er gaat veel om in het hoofd van een puber. Dit is moeilijk een plekje te geven voor de puber, maar ook voor de ouders en het gezin waar de puber deel van uitmaakt. Mieke geeft inzicht in wat, waarom en hoe een puber(brein) reageert en helpt om te gaan met soms (hele vervelende) situaties.

Mei 2019


 

Man met klachten vanuit uitgestelde rouw en HSP

Ik heb het coachingstraject bij Mieke als zeer prettig ervaren. Een warme, veilige en soort van huiselijke sfeer. Als ik eerder had geweten dat iemand mij op deze prettige manier van werken zoveel verder kan helpen, had ik 't veel eerder gedaan!

Februari 2019


 

Reactie ouders van een jongetje van 10

Mieke is een topcoach! Onze zoon liep vast op school wat z’n weerslag ook thuis kreeg. Wij konden hem niet voldoende helpen. Maar bij Mieke bloeide hij helemaal op, in een aantal maanden tijd is hij weer het jongetje geworden dat hij altijd is geweest. Door te kijken wat hij nodig had en daar per sessie op in spelen kwam ze snel tot de kern van het probleem en kon dat effectief worden aangepakt. Wij vonden het jammer dat het traject was afgelopen, maar zo hoort dat ook te gaan. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet en raden ook iedereen aan die vastloopt op school of thuis om eens het gesprek met Mieke aan te gaan. Het helpt!

December 2018


 

Moeder van jonge kinderen n.a.v. een lezing over "kinderen en grenzen"

Ik was gister bij de Bosarck. Ik vond het erg interessant en heb veel geleerd. Heb vandaag eens gepolsd bij de kinderen of ze denken dat ik van ze hou en hoe ze dat merken. Hun antwoorden vond ik heel mooi en verrassend. Je hebt me iig aan het denken gezet over verschillende dingen, dank daarvoor.

Moeder van jonge kinderen n.a.v. een lezing over "kinderen en grenzen"

Ik vond het een interessante en leuke avond. Ik heb er weer veel van opgestoken! Dankjewel daarvoor!

Oktober 2018


 

Vrouw, burn-out klachten

Mieke is een bevlogen coach die in een veilige, plezierige en ontspannen omgeving een luisterend oor biedt voor hetgeen dat voor jou belangrijk is. Je voelt je snel op je gemak en Mieke geeft je de ruimte om je verhaal te doen. Door mijn burn-out liep ik tegen dingen aan en had ik iemand nodig die me weer even op de rails hielp. Door het goede luisteren wist Mieke vaak de vinger op de zere plek te leggen en kreeg ik handvatten waar ik weer verder mee kon. Ze stelt de juiste vragen, past verschillende werkvormen toe en laat je vooral ook zelf nadenken over bepaalde zaken. Ik ben blij dat ik in dit coachingstraject ben gestapt en bij Mieke terecht ben gekomen!

Mei 2018