Gezin waar veel zorgen waren rondom het gedrag van een van de kinderen.

Het was fijn om iedere keer wanneer er iemand bij je was geweest, te zien hoe hij/zij/wij weer makkelijker en prettiger met elkaar konden communiceren. Ik zal dit dan ook zeker aanraden bij een ieder die dit nodig heeft. Fantastisch Mieke, bedankt dat we weer op deze manier met elkaar kunnen communiceren en dat we weer echt van elkaar kunnen genieten zonder dat iedereen op zijn of haar tenen moet lopen.

September 2019

Vader van een puberdochter (16) die down en neerslachtig is.

Een dochter die even de weg kwijt is, hoe ga je daarmee om? Het ontbrak haar vooral aan zelfvertrouwen. Lief met lef coaching lijkt dan een oplossing en het is ook nog eens haar kleuterjuf geweest!! Nou niets is minder waar! Mieke heeft onze dochter echt kunnen helpen! Daarbij houdt ze ons als ouders echt fijn op de hoogte. Onze dochter is echt een ander mens geworden!

Juli 2019


 

Moeder van een puberdochter (16) die down en neerslachtig is.

En dan stuit je ineens via Facebook op een oude bekende, een bekend (en fijn) gezicht. Zou dat iets kunnen zijn voor onze dochter die met zichzelf worstelt? Vragen kan altijd toch? En het kon! Het kon ook al best snel! Mijn dochter kreeg hulp, een luisterend oor en handvatten. Ik zag haar tot rust komen en ik zag dat de sessies haar hielpen. Ik zag mijn kind weer zichzelf worden! Hoe mooi is dat!! Bedankt lieve Mieke. xxx

Juli 2019


 

Ouders van een puber met veel boosheid

Er gaat veel om in het hoofd van een puber. Dit is moeilijk een plekje te geven voor de puber, maar ook voor de ouders en het gezin waar de puber deel van uitmaakt. Mieke geeft inzicht in wat, waarom en hoe een puber(brein) reageert en helpt om te gaan met soms (hele vervelende) situaties.

Mei 2019


 

Man met klachten vanuit uitgestelde rouw en HSP

Ik heb het coachingstraject bij Mieke als zeer prettig ervaren. Een warme, veilige en soort van huiselijke sfeer. Als ik eerder had geweten dat iemand mij op deze prettige manier van werken zoveel verder kan helpen, had ik 't veel eerder gedaan!

Februari 2019


 

Reactie ouders van een jongetje van 10

Mieke is een topcoach! Onze zoon liep vast op school wat z’n weerslag ook thuis kreeg. Wij konden hem niet voldoende helpen. Maar bij Mieke bloeide hij helemaal op, in een aantal maanden tijd is hij weer het jongetje geworden dat hij altijd is geweest. Door te kijken wat hij nodig had en daar per sessie op in spelen kwam ze snel tot de kern van het probleem en kon dat effectief worden aangepakt. Wij vonden het jammer dat het traject was afgelopen, maar zo hoort dat ook te gaan. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet en raden ook iedereen aan die vastloopt op school of thuis om eens het gesprek met Mieke aan te gaan. Het helpt!

December 2018


 

Moeder van jonge kinderen n.a.v. een lezing over "kinderen en grenzen"

Ik was gister bij de Bosarck. Ik vond het erg interessant en heb veel geleerd. Heb vandaag eens gepolsd bij de kinderen of ze denken dat ik van ze hou en hoe ze dat merken. Hun antwoorden vond ik heel mooi en verrassend. Je hebt me iig aan het denken gezet over verschillende dingen, dank daarvoor.

Moeder van jonge kinderen n.a.v. een lezing over "kinderen en grenzen"

Ik vond het een interessante en leuke avond. Ik heb er weer veel van opgestoken! Dankjewel daarvoor!

Oktober 2018


 

Vrouw, burn-out klachten

Mieke is een bevlogen coach die in een veilige, plezierige en ontspannen omgeving een luisterend oor biedt voor hetgeen dat voor jou belangrijk is. Je voelt je snel op je gemak en Mieke geeft je de ruimte om je verhaal te doen. Door mijn burn-out liep ik tegen dingen aan en had ik iemand nodig die me weer even op de rails hielp. Door het goede luisteren wist Mieke vaak de vinger op de zere plek te leggen en kreeg ik handvatten waar ik weer verder mee kon. Ze stelt de juiste vragen, past verschillende werkvormen toe en laat je vooral ook zelf nadenken over bepaalde zaken. Ik ben blij dat ik in dit coachingstraject ben gestapt en bij Mieke terecht ben gekomen!

Mei 2018