Over mij

Aangenaam kennis te maken

Over Mieke

Mijn naam is Mieke Wamelink, getrouwd met Marcel en moeder van 2 geweldig leuke kinderen. Aalten is de plek waar ik geboren werd en waar ik nog steeds met veel plezier woon.

Nieuwe stappen zetten

Ruim 25 jaar was ik als leerkracht in het onderwijs werkzaam. Tot mei 2018 werkte ik in het speciaal basisonderwijs. Een plek waar kinderen met een speciale hulpvraag vaak helemaal op hun plek zijn omdat de begeleiding die geboden wordt is afgestemd op de behoefte waardoor nieuwe stappen kunnen worden gezet in hun nog zo jonge leven en ontwikkeling.

Weer plezier ervaren

In al die jaren mocht ik regelmatig met ouders in gesprek gaan wanneer er vragen waren rondom opvoeding, gedrag van kinderen of wanneer ouders aangaven vast te lopen in het gezin en daardoor veel zorgen ervaarden. Door ouders in de thuissituatie te coachen konden zij weer verder en werd er weer plezier ervaren.

Over Mieke
Over Mieke

Lief met Lef Coaching

Na een opleiding van 2 jaar ben ik sinds mei 2017 officieel gezinscoach en kon ik een nieuwe stap zetten in mijn eigen leven en starten met mijn praktijk ‘Lief met Lef Coaching’. In mei 2018 heb ik mijn baan in het onderwijs opgezegd zodat ik me volledig kon richten op mijn praktijk.

Oprechte aandacht

Het schenken van oprechte aandacht aan mensen door zonder oordeel te luisteren, nieuwe inzichten te bieden die mensen in hun kracht zetten, mijn eigen ervaringen te gebruiken om mensen hun talenten te laten (her)ontdekken en samen te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen, geeft mij de energie om als coach mijn eigen praktijk volop te laten bloeien.

Eigen kracht ervaren

Heb je het Lef om oude patronen los te laten en op zoek te gaan naar je kwaliteiten en talenten? Wil jij graag verder groeien en ben je op zoek naar een ontspannen en veilige omgeving om je kwaliteiten en talenten tot zijn recht te laten komen en je eigen kracht opnieuw te ervaren?

Dan is ‘Lief met Lef Coaching’ zeker iets voor jou!

Ik ontmoet je graag!

Mieke Wamelink

logos-small