Tarieven

Kennismakingsgesprek

Telefonisch / Gratis

Intakegesprek

€80,- (€95,- in de avonduren)

Deze kosten komen te vervallen wanneer u gebruik maakt van het voorstel dat ik n.a.v. het gesprek doe. Maakt u geen gebruik van mijn aanbod dan zal ik deze kosten in rekening brengen. (excl. 21% btw)

Coachtraject

Afhankelijk van de vragen, wensen, vorm en duur, doe ik een traject voorstel op maat. De prijzen zijn afhankelijk van frequentie, duur, en intensiteit van het coachingstraject. Een traject bestaat gemiddeld uit 6-9 sessies van ongeveer 1,5 uur. Bij de prijs zit alles inbegrepen:-oriëntatiegesprek, coachings afspraken, sessies, btw, materiaal, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, verslagen, advies en/of tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school en eventuele samenwerking met andere professionals.

Betalen in termijnen is mogelijk.

Coaching in de avonduren

€95,- (prijs per uur excl. 21% BTW)

Keukentafelgesprek

€80,- (prijs per uur excl. 21% BTW)

2-daagse Training

€499,-

Vergoeding

 Ik ben er trots op dat ‘Lief met lef coaching en training’ voor de 8 Achterhoekse gemeenten een goedgekeurde en erkende praktijk voor gezinscoaching is. De afgelopen 7 jaar mocht ik veel kinderen en ouders helpen en coachen. Mooie resultaten werden daardoor bereikt. Door alle veranderingen die momenteel plaatsvinden in Nederland en dus ook in de Achterhoek, moet ik jullie helaas laten weten dat mijn werk vanaf 2023 niet meer standaard vergoed wordt door de gemeente. Wel kun je een PGB aanvragen. Ik werk veel samen met de gemeente Aalten, Winterswijk en Oost Gelre. 

 In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed door de verzekeraar. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kun je het beste contact opnemen met je eigen zorgverzekering.

Een andere optie zou kunnen zijn dat je het traject zelf betaalt. Daarin ben je uiteraard geheel vrij.

Vaak heb je, jullie zoon of dochter of jullie gezin maar een aantal sessies nodig om al hele grote sprongen te maken. Soms is na een aantal sessies het daadwerkelijke doel zelfs al bereikt. Een goede investering in jezelf, jullie kind of het gezin dus!