Tarieven

Kennismakingsgesprek

Telefonisch / Gratis

Intakegesprek

€75,-

Deze kosten komen te vervallen wanneer u gebruik maakt van het voorstel dat ik n.a.v. het gesprek doe. Maakt u geen gebruik van mijn aanbod dan zal ik deze kosten in rekening brengen. (excl. 21% btw)

Coachtraject

Afhankelijk van de vragen, wensen, vorm en duur, doe ik een traject voorstel op maat. De prijzen zijn afhankelijk van frequentie, duur, en intensiteit van het coachingstraject. Een traject bestaat gemiddeld uit 6-9 sessies van ongeveer 1,5 uur. Bij de prijs zit alles inbegrepen:-oriëntatiegesprek, coachings afspraken, sessies, btw, materiaal, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, verslagen, advies en/of tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school en eventuele samenwerking met andere professionals.

Betalen in termijnen is mogelijk.

Strippenkaart / 10 uur coaching

€750,- (prijs per uur excl. 21% BTW)

Keukentafelgesprek

€75,- (prijs per uur excl. 21% BTW)

Vergoeding

Ik ben er trots op dat ‘Lief met lef coaching’ voor de 8 Achterhoekse gemeenten een goedgekeurde en erkende praktijk voor gezinscoaching is. Dat wil zeggen dat ik voor veel kinderen, pubers en hun (bonus)ouders een coach mag zijn die vanuit WMO of jeugdhulp aan het werk mag gaan. (Ik werk voor de volgende gemeenten: Aalten, Winterswijk, Doetinchem, Oost Gelre, Oude Ijsselstreek, Bronkhorst, Montferland, Berkelland)

Per 1 april 2018 kun je met een verwijzing van de huisarts of kinderarts bij mij terecht. De voorkeur heeft het om middels een keukentafelgesprek met de jeugdconsulent van de gemeente en/of mij als coach te bekijken wat ik zou kunnen betekenen voor jou. De gemeente zal de kosten van het traject in de meeste gevallen voor je vergoeden.

In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed door de verzekeraar. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kun je het beste contact opnemen met je eigen zorgverzekering.

Een andere optie zou kunnen zijn dat je het traject zelf betaalt. Daarin ben je uiteraard geheel vrij.

Vaak heb je, jullie zoon of dochter of jullie gezin maar een aantal sessies nodig om al hele grote sprongen te maken. Soms is na een aantal sessies het daadwerkelijke doel zelfs al bereikt. Een goede investering in jezelf, jullie kind of het gezin dus!